art, blog, Daði Guðbjörnsson, icelandic art, instagram, painting, photograph, Uncategorized

Instagram.Instagram.

 

Eitt og annað, það er það sem ég geri á Instagram. Samfélags miðlarnir eru mjög opnir, ég skil ekki alveg hvernig þeir virka, sérstaklega skil ég ekki Instagram. Þegar ég var ungur vorum við með 4 dagblöð nokkrar vikutímarit og ríkisútvarpið gufuna og ríkssjónvarp, allt í föstum skorðum. Núna ætla ég að finna einhverja skemmtilega krakka til að kenna mér Snapchat sem lítur spennandi út, ég botna minna en ekki neitt í því fyrirbrigði.

All sorts of things, that’s what I do on Instagram. Social media is very open, I do not understand, especially not Instagram. When I was young we had 4 newspapers a few weekly magazines and government agencies and television, every ting very simple. I’m going to find some kids to teach me Snapchat that looks exciting, I understand less than nothing in that phenomenon.

Screen Shot 2017-08-11 at 11.21.37 copy

https://www.instagram.com/dadigudbjornsson/

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.