Aqarelle, art, blog, Daði Guðbjörnsson, icelandic art, painting

Vatnslitir

Vatnslitir.

Allar aðferðir í málverkinu hafa sín sérkenni og hafa áhrif á hvernig maður vinnur og hvernig útkoman verður. Ég hef unnið með vatnsliti allan minn feril hann er að einhverju leiti hentugri og þægilegri til að þróa sig áfram sem listamaður, enda þótt hann sé ekki endilega auðveldur þá kemur hann manni einhvernvegin einhverja ljóðræna vídd sem, gefur af sér verk sem full komlega standa fyrir sínu þó þau séu kanski tilrauna kendari en í ýmsum öðrum miðlum.

Watercolor.

All the methods in the painting have their own characteristics and influence how one works and how the outcome will be. I have worked with watercolor throughout my career. It is in some way, more convenient and more comfortable to develop one himself as an artist using watercolor, although it is not necessarily easy, that process sometimes one get to some poetic dimension and is perhaps more experimental than in other media.

 

250 Sól rún Vatnslitur vatnslitir 67x101 2009

Sól rún. Akvarella. 67×101 2009
Solar lettering. Aquarelle. 67×101 2009

 

Sól í skammdegi. 36x25cm

Sól í skammdegi.  Aqvarella. 36x25cm. 2014
Sun on a short day.Aquarelle. 36x25cm. 2014

 

 

Aquarelle on my Instagram.

1 thought on “Vatnslitir”

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.