art, blog, Daði Guðbjörnsson, icelandic art

Sölumálari.iss / Selling art is …………

Sölumálari.iss

Þegar ég var í „Mynd og handó“ var mikil feimni meðal nemanda við sölumensku, þetta hefur eflaust tengst áhrifum fá Fluxus hreyfinguni og fleiri trúarbrögðum innan listaheimsins. Ég get alveg viðurkennt að þetta er ekki einfalt mál frekar en jólaverslunin sem ekki er beinlínis hægt að tengja við kenningar Jesú Krists.  Verslunin er þó hluti af því samskiptakerfi sem samélagið notar til að miðla gæðum sem listamenn vilja helst fá að njóta, þó það magn sem hver og einn þarf sé mismunandi. Gleðileg jól.

Selling art is …………

When I was in the art school, there was a lot of shyness among the student at selling their art subject, which is undoubtedly linked to the effects of Fluxus movement and other religions within the of artworld. I can fully admit that this is not a simple matter rather than all the business on Christmas, that can not be directly linked to the teachings of Jesus Christ. The selling is, however, part of our community, system that the wee use to handout daily need of live, that artists prefer to enjoy, although the amount that each needs is different. Merry Christmas.

Kaupa núna,

 

Screen Shot 2017-11-28 at 10.24.02

Kaupa núna,
Buy now.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.