art, blog, icelandic art, painting, Sahajayoga

Sahajayoga.

Sahajayoga.

þegar ég var ungur var sköpunar ferlið hjá mér í meira jafnvægi held ég. Seinna lenti ég svo í allskonar ævintýrum sem ég ætla ekki að tíunda hér. En eftir að ég fór að hugleiða með aðferð Sahajayoga finnst mér ég vera aftur í meira jafnvægi og öruggari með það sem ég er að gera. Við erum með kynningu á mánudagin fyrir þá sem hafa áhuga. Sahajayoga er ókeypis, öll kennsla unnin af sjálfboðaliðum.

Sahajayoga.

When I was young, I was more balanced in my creative process , I think. Later; I came across all kinds of adventures I’m not going to tenth here so far. But after I began to meditate Sahajayoga‘s. I feel back in balance and safer with what i am doing. We have a presentation on Monday for those interested. Sahajayoga is free, all instruction in volunteers.

Spírall. 30x42 cm c.a. 1975 minni

Spírall. 30×42 cm Pastel 1975.
Spiral. 30×42 cm Pastel 1975.

202 Rammi 133x133 (á rúllu)

Rammi. Olía á striga. 133×133 cm 1985
Frame. Oil on canvas. 133×133 cm 1985

 

Fjallahringur. 45x65 900

Fjallahringur. 45×65 cm. Olía á striga. 2016
A mountain circle. 45×65 cm. Oil on canvas. 2016

1 thought on “Sahajayoga.”

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.