art, icelandic art, painting, Uncategorized

Listin eða listamaðurin. The art or artist.

Listin eða listamaðurin.

Ég er að vinna í sýningu á  Mokka kaffi, sem opnar 8. mars. Þetta er alltaf eins og maður sé unglingur að fara að halda sína fyrstu sýningu. Ég held að þetta sé gott mál ef maður er ekki viss um það sem maður er að gera, þá er einhver áhætta eða nýr leikur sem maður veit ekki hvort gengur upp, listinn verður að fara sínar eigin leiðir og leika sér að egói listamannsins.

The art or artist.

I’m working on an exhibition in  Mokka kaffi, which opens on March 8th. It’s still like being a teenager to opening his first show. I think this is a good, if you are not sure what you are doing, there is a risk or new game that you do not know whether it’s good or bad, the art has to go its own ways and the artist’s needed a boost to his ego.

MORE ON MY INSTAGRAM

 

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.