art, blog

Teikning. Drawings.

Teikning.
Þegar einhver í listaheiminum ætlar að vera gáfulegur, fer hann gjarnan að tala um teikningu, þetta er þrátt fyrir allt, stór hluti af starfi listmálara. Faðir minn sagði gjarnan „Þegar ég veit ekki hvað skal gera; geri ég eitthvað.“ Það er svipað hjá mér nema ég teikna gjarnan, teikningin er bæði uppspretta hugmynda og liðkar höndina og færir út landamærin í sköpuninni.

Drawing.
When people in the art world is going to be intellectual, the one often starts talking about drawing, but it’s a big part of the artist’s work altougth. My father often said, “When I do not know what to do; I do something.” It’s similar to me, unless I’m start a drawing, the drawing is both a source of ideas and trains my hand and moving the border into new lands of the creation.

 

 

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.