blog, Daði Guðbjörnsson, photograph, Uncategorized

Haustsónata. Autumn Sonata.

Haustsónata.

Náttúran er alltaf söm við sig árstíðirnar koma hver á eftir aðra með ný ævinýri og áskoranir. Haustið tekur litaspjald náttúruna og stokkar uppá nýtt. Ég er búinn að fara í tvær ferðir í sumar önnur til Vestmannaeyja og önnur til Bretaníu, slík ferða lög eru alltaf ákveðin inspírasjón fyrir listamannin í manni, hvoru tveggju staðir sem eru; fiskiveiðum og tengdir sjó sem er eitt af uppáhalds viðfangsefnum mínum. En nú er komin tími til að rækta garðinn sinn.

Autumn Sonata.

Nature is always on time, the seasons come one after other, with new form of life and challenges. In the autumn, the color palette takes off and the nature renew all over again. I have been to a couple of trips; to the Westman Islands and to Britain, such travel always give the artist inspiration, the two places that are; fishing area and conected to sea that is one of my most favorite subjects. But now it’s time to work my garden.

 

 

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.