art, icelandic art

Vinnustofu heimsókn. Studio visit.

Icelandic-art-Reykjavik-Iceland

Vinnustofu heimsókn.

Þegar ég byrjaði minn feril sem listmálari var sú hefð sterk á íslandi að lista menn seldu verk sín úr vinnustofuni, Fólk kom í heimsókn og skoðaðai og keypti  ef það sá mynd sem því  líkaði. Ég fór þó snemma að setja verk mín í gallerí enda var Reykjavík að stækka og svo fannst sumum þægilegra að kaupa af galleríi ef fólk var t.d. að kaupa gjöf þá gæti viðkomandi á auðveldari hátt skipt og jafnvel fengið verk eftir annn höfund o.s.frv. Á seinni árum hefur fólk svo jafnvel farið að versla á Fésbókar síðuni hjá mér en það eru frekar smærri verk. Ég og margir listamenn vilja þó gjarnan fá fólk í vinnustofuna ef það er að spekúlera í að kaupa mynd.

Ef þú vilt heimsækja vinnustofuna, er betra að hringja áður; Gsm: 8977434

Oil-colour-painting

Studio visit.

When I started my career as a painter, the tradition in Iceland was in that manner, that artist sold their art work from the studio, people came to visit and viewed, and then bought, if they saw someting that they liked. However, I started to work with a gallery, as Reykjavik was expanding, and some of people were more convenient with buying from a art gallery. Now a days wee have Facebook markeding and other cocialmedia. However, I and many other artists would like to have people comming to the studio if sombody would maybe want to buy a painting or a print.

People are welcome to visit the studio, just call before; Tel: 8977434.

 

vinnustofan-my-studio
Fólk er velkomið að heimsækja vinnustofuna, bara að hringja áður; Gsm:8977434. People are welcome to visit the studio, just call before; Tel: 8977434.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.