art, blog, Daði Guðbjörnsson, Sahajayoga

Sköpunar þrá mannsins. The creative desire of man.

Um sköpunar þrá mannsins.

Fólk spyr mig ot hvernig ég fái hugmyndir og hversvegna ég sé svona jákvæður í minni myndlist? Þessu er að vísu ekki auð svarað maður er auðvitað fæddur sem ákveðin karater en það þarf að rækta garðin. Ég birti nýlega grein  tímaritinu Stínu; greinin fjallar um hið sjálfsprotna og reynt er að segja frá hvernig lista menn sem höfðu  þá eiginleika að vera ljórænir eða sjálfsprottnir höfðu árif á mig einnig hvernig Sahajayoga getur hjálpað við að rækta uppsprettuna. En greinin var svo sett  á heimasíðu okkar Sahajayoga.is.  Sahaja Yoga er einnig sannkallaður heilsubrunnur og vinnur gegn streitu og kvíða.

https://www.sahajayoga.com.au/news/tag/creativity/

 

About Man’s Desire for Creation.

People often ask me how I get ideas and why my art is mainly positive ? Each person is born with specific quality, but it needs to be cultivated. I recently published the article in icelandic culture magazine “Stína”; the article is about how to work with the spontaneous, and attempts to tell how number of people who had the qualities of being poetic or spontaneous had an impact on me; also how Sahajayoga can help cultivate the source. But the article is in Icelandic and I am not able to translate it properly, but refer to article in one of Sahajayoga official webpage.

Sahaja Yoga is also a health source and works against stress and anxiety.

sigling-i-ljosi-solar-sailing-in-the-light-of-the-sun
Siglingí ljósi sólar. Sailing in the light of the sun.

MY ART

https://www.sahajayoga.org.in/shri-mataji

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.