art, blog, icelandic art, mixed media, painting, photograph

Daði fyrir 40 árum. Daði 40 years ago.

Daði fyrir 40 árum.

Í haust eru 40 ár liðin síðan ég tók þátt í fyrstu málverkasýningunni. Við sýndum saman í Ásmundarsal: Ég, Tumi Magnússon, Ásta B Ríkharðsdóttir og Sveinn S Þorgeirsson, við vorum ennþá í námi og allt frekar óráðið. Ég var á fullri ferð að finna leiðir út úr nýlistinni og var að mála yfir ljósmyndirnar, krumpuð konkret-ljóð og gera bækur sem helst hefði mátt kalla klessumálverk.

Daði 40 years ago.

This autumn, 40 years ago first since I participated in the art exhibition, we showed together in Ásmundarsalur: Me, Tumi Magnússon, Ásta B Ríkharðsdóttir and Sveinn S Þorgeirsson, we were still studying and all sill not established in our art. I was experimenting a lot; painting the photographs, crumpled concrete-poetry and making books that might have been called bad painting.

1 thought on “Daði fyrir 40 árum. Daði 40 years ago.”

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.