art, icelandic art, painting

Ný málað…Still panting.

Nýmálað;

Þrátt fyrir að vera mikið „lokaður“ inni í vinnustofunni eða kannski vegna þess hefur vinnan gengið vel og er ég frekar sáttur við þessar nýju myndir sem eru unnar með olíu á striga og ég held mig við mín uppáhalds viðfangsefni: Sólina, hjartað, jökla og dulmögn þessarar ástríðu minnar og skapa eitthvað og vona að það gæti gefið ljós á þessum einkennilega tíma.
Lífið hjá mér er samt í einhverjum skorðum, maður fer út að labba og getur farið í sum galleríin sem eru opin og fylgst með þvi sem aðrir eru að gera í íslenskri myndlist, það er ánægjulegt að fylgjast með hvernig fólk leggur sig framm um að lifa lífinnu og kannski er þetta góður tími fyrir listirnar þrátt fyrir allt, ég veit það ekki.

Myndir til sölu á facebook síðunni minni

Newly painted.

Despite being a lot “closed” inside the studio or maybe because of that the work has gone well and I am rather satisfied with these new paintings,thei are painted with oil on canvas and I stick to my favorite subjects: the sun, the heart, glaciers and the mystery of this passion of mine: to create something and hope that it could give light to others at this unbelevable time.
My life is still in order, you can go out for a walk and you can go to some galleries that are open and see what others are doing in Icelandic art, it is a nice to see how people try to live their live and maybe this is a good time for creative arts after all, I do not know.

Art works for sale on my facebook page.

Sól í sólskinsskapi, Olía á striga ……..Sun in the sunny mood. Oil on canvas.45×35 2020
Hjartað er ekki steinn. Olía á striga. 45×25 cm. 2020………………The heart is not a stone. Oil on canvas. 45×25 cm. 2020
Einhyrningur í ævintýri.Olía á striga………… Unicorn in a fairy tale.Oil on canvas. 40×45 cm 2020
Jökulskalli. Olía á striga……….Glacier-skull.Oil on canvas, 40x35cm 2020

Art works for sale on my facebook page.

Myndir til sölu á facebook síðunni minni

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.