iclandic-art
art, blog, painting

Stuttur annáll 2020……Short Chronicle 2020.

Árið 2020 hefur verið hjá mér eins og flestum dálítið sérstakt, fyrri hluta ársins var ég að undirbúa yfirlitssýningu á grafík verkum eftir mig sýningin frestaðist og hefur formleg opnun ekki ennþá farið framm en sýningin er opin þegar þetta er ritað og stendur til 31 janúar og er í Listasafni Reykjanesbæjar, en ég fór að að vinna ný grafíkverk eftir að vera búin að skoða allan grafík ferilin.

Ég fékk óvænt boð um að sýna í fjósinu á Erpstöðum í Dalasýslu og ákvað ég að mála verk á vegg sem blasti við kúnum þegar þær voru að eta sín hey.

Seinnihluti ársins fór ég svo að vinna olíumálverk sem ég ætla að sýna fljótlega í Reykjavík.

Annars hefur árið verið fínt við ferðuðustum mikið  innanlands og gengum um fjöll og firnindi, Ég málaði húsið að utan með hjálp góðra manna.

The year 2020 has been a bit special for me like most people, in the first half of the year I was preparing a retrospective exhibition of my graphic works. I started working on new graphics after reviewing my entire graphics career in Listasafni Reykjanesbæjar.

I received an unexpected invitation to have an exhibition in the barn at Erpstaðir in Dalasýsla and I decided to paint a piece on big wall that was visible to the cows when they were eating their hay.

In the latter part of the year, I started working on oil paintings, which I will soon be exhibiting in Reykjavík.

The year has been fine, we traveled a lot in Iceland and walked around mountains and fjords, I painted my house on the outside   with the help of good people.

Painting one of the mountain I walked on this summer.
Hér er ég að mála eitt af jöllunum sem ég gekk á í sumar.
Painting one of the mountain I walked on this summer.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.