art, blog, icelandic art, Sahajayoga

Kransæðar og myndlist…….Coronary arteries and art.

Kransæðar og myndlist.

Þurfti að fara í kransæðahjáveituaðgerð á Landspítalanum í síðasta mánuði og gekk aðgerðin vel, ég þakka frábæru starfsfólki fyrir aðgerðina og hjúkrun eftir stóra aðgerð, ég er núna að byrjaður í endurhæfingu og líka byrjaður að mála lítilega með vatnslitum og bæta við íslenska myndlist. Hjartað hefur verið frekar algengt mótíf hjá mér faðir minn dó úr hjartasjúkdómi og kransæða þrengingar þekktar í fjölskyldunni og nú er bara að mála sig frá þessu og einnig er gott að hafa Sahajayoga til að húa að sér við þessar aðstæður, hjartað gegnir stóru hlutverki í andlegu lífi okkar eins gott að það slái í takt við allífið.

Coronary arteries and art.

I had to have coronary artery bypass graft surgery at The National University Hospital of Iceland, the operation went well, I thank all the wonderful staff for the operation and nursing after the big operation, I have now started rehabilitation and also started painting a little with water colors making more icelandic art. The heart has been a fairly common motif for me as my father died of heart disease and coronary heart disease known in the family and now it’s just a matter of painting from this and it’s also good to have Sahajayoga to cover in these circumstances, as the heart plays a big role in our spiritual life, it is better it beats in line with infinity.

Hjartað og tónnin.Aquarelle.15x14cm 2021.
The heart and the tone. 15x14cm .Aquarelle.14x15cm 2021.
Sælustraffið.Aquarelle.14x15cm 2021.
The blissful punishment.Aquarelle.14x15cm 2021.
Blái skórinn.Aquarelle.14x15cm 2021.
The blue shoe. 15x14cm.Aquarelle.14x15cm 2021.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.