blog, Daði Guðbjörnsson

 Gleðileg jól…………..Merry Christmas.

 Gleðileg jól, Merry Christmas.

Joyeux Noël, Frohe Weinachten, Feliz Navidad, 

Buon Natale, Feliz Natal, Vrolijk kerstfeest, Crăciun fericit, Wesołych świąt Bożego Narodzenia, God Jul, 

Veselé Vánoce, क्रिसमस की बधाई

Jólin koma alveg sérstaklega mikið á íslandi, myrkrið fer seint á morgnanna og kemur fljótt í eftirmiðdaginn. Það sem skiptir þó mestu máli er að reyna að lýsa upp sálina, sem þarf að berjast við hin myrku öfl hugans sem eiga gott með að athafna í myrkrinu. leimum ekki að kveikja ljós og hugsa fallegar hugsanir. Gleðileg jól.

Christmas comes especially much in Iceland, the darkness goes away late in the morning and comes erly in the afternoon. The most important thing, however, is to try to enlighten the soul, which has to fight against the dark forces of the mind that easily are acting in the dark. You sould ligth somme lights and think beautiful thoughts. Merry Christmas.

Facebook Instagram Sahajayoga

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.